Hit enter after type your search item

Tendințele în design-ul bucătăriei pentru 2023

Toate ideile de bucătărie pe care trebuie să le urmăriți în 2023 pentru a vă moderniza bucătăria și a face din această o declarație de piesă în casă dvs.

Cămarele

Cămara înghesuită este un detaliu important pentru a-ți organiza viața, care include casă ta și acele chibrituri debordante. După pandemie, a devenit o extensie a spațiului bucătăriei. Funcționalitatea, caracterul practic și frumusețea au sens în acest mediu. Această este una dintre cele mai mari tendințe de îmbunătățire a designului văzute recent.

Iluminarea

Oamenii nu se gândesc de obicei la iluminatul bucătăriei, dar iluminarea potrivită poate face sau distruge o cameră. Dacă investeșți timp și bani în proiectarea bucătăriei tale ideale, ar trebui să arăți spațiul și să-l aduci puțînă lumină. Atât dvs., cât și bucătăria dvs. meritați upgrade-ul, indiferent dacă schimbați lumina cu o nuanță mai la modă sau doriți să vă condimentați zona cu o iluminare de excepție.

Arta bucătăriei

Atracția acestei tendințe este evidență deoarece înmoaie aspectul bucătăriilor, care au adesea materiale mai rigide, oferind în același timp un aspect mai romantic și mai primitor bucătăriei. Europa, potrivit lui Smith.

Pânza subțire pe care ți-a dat-o bunica ta va fi mult mai rea decât o cârpă ușor de curățat. Pentru a-l proteja de căldură, stropi, vărsări și toate celelalte pericole de gătit, Smith recomandă să păstrați opera de artă la cel puțîn 12 inchi de chiuvetă și 20 inci de aragaz.

Culori îndrăznețe

Oamenii vor fi mai dispuși să-și asume riscuri de design cu modele vibrante și colorate din cauza depresiei din lume din ultimii ani. Acesta este motivul pentru care a sosit momentul să renunțăm la utilizarea vopselei în tonuri neutre și să îmbrățișăm note mari de culoare.

Există și alte modalități de a adăuga culoare bucătăriei dvs. care nu implică scalarea unei scări pentru a vă ridică tavanul, așa că nu doar culorile vopsite vor fi populare în 2023. Oamenii au fost acum expuși la o gamă largă de opțiuni în tendințe prin rețelele de socializare, astfel încât să nu mai fie nevoie să rămână la stiluri simple și plictisitoare alb-pe-alb.

Stația de cafea

Folosește-ți bucătăria că o locație centrală pentru toate lucrurile legate de cafea, pentru că este mai bine să bei o cafea bună acasă și să adaugi un bar de cafea pentru a crea un loc dedicat pentru cappuccino-ul tău de dimineață decât să mergi la o cafenea pentru a-ți lua unul. Pentru a face să se simtă mai mult că o piesă de mobilier, vopsiți dulapurile într-o culoare diferită față de dulapurile principale de bucătărie. O colibă ​​istorică ar putea fi renovată pentru a servi aceluiași scop, adăugând și mai multă personalitate.

Atingerea în aer liber

Aruncă spanacul vechi de câteva săptămâni și adaugă o plantă sau două în bucătărie pentru a adăuga puțîn verde. Datorită capacității lor de a ne îmbunătăți starea de spirit și de a filtra aerul, plantele de apartament devin din ce în ce mai populare. Potrivit designerilor de interior, unele case au chiar pereți verzi sau acoperișuri vii instalate.

Includerea elementelor naturale în bucătărie este o modalitate excelentă de a aduce partea exterioară înăuntru, fie că decideți să creați un raft pentru a vă evidenția degetul mare, să plasați câteva suculente de-a lungul unui pervaz sau să eliberați spațiu pentru o mică grădină cu ierburi.

Confortul

Importanța proiectării unei bucătării care să servească drept loc de întâlnire primitor va crește, fără îndoială, în 2023 și ulterior. Cea mai bună opțiune este să aduci atmosfera de casă a sufrageriei tale în bucătărie, cu adăugarea de perne, scaune decorative și fotografii înrămate, în loc să o tratezi pur și simplu că pe o locație funcțională pentru pregătirea tuturor meselor.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :