Hit enter after type your search item

Tendințe de manichiră pentru 2023

Aceste cinci tendințe de manichiură, care variază de la look-uri care necesită o întreținere redusă la accesorii elegante pentru unghii, vor domina în 2023.

French foarte lejer

În 2023, manichiura french va fi și mai populară decât în ​​2018. Pentru 2023, manichiura franțuzească abia va fi acolo, foarte delicată și naturală. Luați în considerare vârfurile albe abia perceptibile, delicate, care conferă mâinilor și unghiilor un aspect elegant și costisitor. Aceste lovituri delicate sunt folosite și într-o franceză inversă, care este la fel de eficientă și simplă.

Unghii simple, îngrijite

După o perioadă de îngrijire și întreținere extinsă, a apărut moda pentru părul cu aspect sănătos. Anul acesta, așteptați-vă să vedeți manichiuri simple și lustruite impecabil, care prezintă unghii sănătoase și curate oriunde vă întoarceți. Aceste nuanțe îmbunătățesc unghiile în timp ce ascund defectele pentru un aspect îngrijit, îngrijit și sănătos.

Chrome subtil

Chrome nu implică întotdeauna bling. cromul va fi popular în 2023, evidențiind dezvoltarea matură a nuanței. Prin stratificarea cromului peste culorile de bază opace și transparente, va oferi unghiilor un aspect strălucitor și sănătos. Acest stil a fost popularizat de manichiura ultra-strălucitoare a lui Hayley Bieber și va rămâne în continuare în topul modelelor de unghii pentru 2023.

Unghii cu accent 

Pietrele, sclipiciul și jocul cu straturile de finisare mate și lucioase sunt doar câteva dintre temele capricioase care vor fi proeminente în accente texturale în 2023. Aceste puncte de intrare simple în tendință – indiferent dacă este vorba despre o franceză inversată cu o linie de sclipici care îmbrățișează cuticula. sau un simplu cristal sub formă de punct pe fiecare unghie — sunt o alternativă excelentă.

Nail art și metalic

În 2023, piercing-urile pentru unghii și alte articole cu modele inspirate de bijuterii vor fi populare. Unghiile mai lungi vor lua locul celor mai scurte care au fost populare în 2022. Sunt ideale pentru piercing și pot fi accesorizate cu diamante suspendate pentru a face o declarație grozavă. Pentru a menține atenția asupra acelor accesorii, asociați-le cu o manichiură simplă, necomplicată.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :