Hit enter after type your search item

Cele mai importante tendințe de nuntă pentru 2023

Planificarea unei nunți este întotdeauna stresantă, de aceea poți găsi cele mai bune sfaturi și tendințe pentru organizarea unei nunți perfecte în acest an.

Inelul

Chiar dacă inelul de logodnă este doar un semn al intenției de a se căsători, a devenit una dintre cele mai importante investiții făcute pe parcursul procesului de planificare a nunții. Epoca Art Deco a fost un mare moment de emancipare pentru femei. Era vorba despre forme puternice, pietre uimitoare, setări inovatoare, geometrie și să nu-ți fie frică să aprinzi niște străluciri.

Metalele mixte sunt incredibil de la modă în acest moment. Oamenii au început să fuzioneze aurul roz și alb cu aurul galben și alb, ceea ce creează un aspect izbitor. Amestecarea metalelor a fost descurajată din punct de vedere istoric, așa că mă bucur să văd că revine la modă.

Rochia

Silueta convențională de mireasă a fost reinventată pentru 2023. Modelele supradimensionate și volumul au revenit. Elementele moderne, cum ar fi decolteul scobit și talia joasă, contrastează cu fustele voluminoase pentru a oferi acestor ținute o atmosferă cool și lipsită de griji.

Penele sunt un accent atrăgător și opulent care a fost văzut pe mai multe podiumuri, dând stil aspectului de noapte.

Locul de desfășurare

Locul nunții tale este singurul element mai bogat decorat decât tine. Un loc de nuntă este rareori complet fără cel puțin un indiciu de farmec floral, chiar dacă lenjeria de lux, lumânările și articolele din sticlă contribuie în mod semnificativ la aspectul general. Selectați punctele focale pe care doriți să le modelați, luați în considerare imaginile care vor conta pentru dvs. și asigurați-vă că le umpleți cu flori.

Planurile de culoare

Tonurile portocalii vor fi folosite în multe feluri la nunțile din 2023, în orice, de la aranjamente florale la ținute de domnișoară de onoare, pe baza căutărilor Pinterest pentru Millennials și Gen Xers.

Listele de invitați

Lista de invitați este o altă practică care pare să fi fost inspirată de nunțile epidemice. Nunțile mici se dovedesc a fi o metodă populară de a menține lucrurile confortabile pentru ziua cea mare, deși mulți miri și mirese au avut inima zdrobită la gândul de a reduce dimensiunea.

Mâncarea

Alegerea meniului poate fi dificilă pentru viitoarele mirese. Deși este posibil să fi intenționat să faci ceva deosebit de unic pentru a-ți impresiona vizitatorii, din păcate, logistica, alergiile și cheltuielile ajung să înăbușe o mare parte din flerul tău individualizat.

Luna de miere

Cuplurile vor acorda prioritate educației și experiențelor în luna de miere în 2023, astfel încât să vă puteți aștepta să vedeți fotografii cu minunile lumii în loc de plaje și nisip alb pe fluxurile dvs. de socializare.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :