Hit enter after type your search item

Alec Baldwin ar putea petrece cinci ani de închisoare pentru împușcătura din filmul „Rust”.

Photo 38021917 / Alec Baldwin © Carrienelson1 | Dreamstime.com

Dacă Alec Baldwin va fi găsit vinovat de uciderea directorului de film „Rust” Halyna Hutchins, el ar putea petrece cinci ani în închisoare. Cu toate acestea, actorul dezamăgit s-a angajat să lupte împotriva acuzațiilor. Potrivit anunțului de joi al procurorului districtual din New Mexico, Mary Carmack-Altwies, Baldwin, în vârstă de 64 de ani, va fi acuzat de două acuzații de omor involuntar pentru moartea lui Hutchins pe platourile de filmare ale filmului occidental în octombrie 2021.

Procurorii au declarat joi că actorul nominalizat la Oscar Alec Baldwin va fi acuzat de omor involuntar în moartea prin împușcare a directorului de imagine Halyna Hutchins pe filmul „Rust” din New Mexico.

Potrivit primului procuror al districtului judiciar din New Mexico, Mary Carmack-Altwies, Baldwin și Hannah Gutierrez-Reed, armurierul filmului care s-a ocupat de armamentul platoului, vor fi acuzați fiecare de două acuzații de omor involuntar.

El a fost acuzat „în subsidiar”, ceea ce înseamnă că juriul va trebui să decidă între două crime dacă este găsit vinovat pentru că a tras din greșeală focul mortal care l-a ucis pe Hutchins. Omuciderea involuntară, o infracțiune de gradul al patrulea, presupune o pedeapsă de maxim 18 luni de închisoare pentru prima acuzație.

Omuciderea involuntară în comiterea unui act juridic este a doua acuzație, care presupune o pedeapsă maximă de 18 luni de închisoare. Cu toate acestea, procurorii au adăugat o îmbunătățire a armei de foc în caz, punând pedeapsa maximă pentru Baldwin de cinci ani de închisoare.

David Halls, primul director adjunct, „a încheiat un acord de recunoaștere a acuzației de folosire neglijentă a unei arme letale”, care, potrivit acuzării, va duce probabil la șase luni de încercare. Potrivit oficialilor, el a consimțit și să depună mărturie în numele statului.

Baldwin se confruntă cu aceleași acuzații ca armurierul filmului, Hannah Gutierrez-Reed, care a încărcat pistolul de recuzită pe care l-a folosit Baldwin. Ambii inculpați au respins acuzațiile și au negat orice implicare în moartea mamei în vârstă de 42 de ani.

Avocatul lui Baldwin, Luke Nikas, a spus că hotărârea denaturează moartea tragică a Halynei Hutchins și constituie o eroare judiciară îngrozitoare. Nu exista niciun motiv ca domnul Baldwin să creadă că era un glonț viu în pușcă sau în orice alt loc de pe platou. S-a bazat pe experții cu care a colaborat, care l-au informat că pușca este goală de muniție reală.

Baldwin ar putea reuși, potrivit avocatului apărării penale din Los Angeles, Lou Shapiro, mai ales având în vedere că s-a stabilit cu familia lui Hutchins într-un proces civil conex în octombrie. Purtătorul de cuvânt al lui Baldwin va pune probabil vina pe Gutierrez-Reed și pe alți membri ai echipajului, deoarece avocații săi ar putea argumenta că actorul a angajat profesioniști pentru a se asigura că platoul este sigur.

Până la sfârșitul lunii, acuzațiile vor fi depuse în mod oficial, iar o audiere preliminară va urma probabil în 60 de zile. Potrivit procurorului, la acel moment, un judecător va decide dacă există sau nu suficiente probe date de către acuzare pentru a trece mai departe cu un proces.

Chiar dacă filmările s-au oprit după acest incident, camerele pentru filmul „Rust” aveau să înceapă să ruleze din nou în această iarnă, potrivit unei declarații a lui Matthew Hutchins, care a acceptat să se alăture proiectului și ca producător executiv.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :