Hit enter after type your search item

Tendințele pentru iarnă-primăvară 2023

Aceste tendințe din iarna 2023 fac ca îmbrăcarea în ianuarie, februarie și martie să fie puțin mai incitantă și mai puțin plictisitoare, de la paltoane fabuloase de blană artificială la seturi jucăușe de pulovere de iarnă din mohair minunat. Există, de asemenea, denim cargo, care va fi cu siguranță supermodelul în această iarnă.

Trenci și puffers 

Cele mai mari tendințe de haine și jachete din 2023 sunt diverse și potrivite pentru tot felul de ocazii. Preferatele pentru totdeauna – cum ar fi trenciurile și puffers – au ajuns cu siguranță pe listă. Îmbrăcămintea exterioară, inclusiv stiluri sportive și nuanțe colorate, merită să fie investite în această iarnă.

Mult Mohair

Mohair este una dintre cele mai apreciate fibre naturale. Este folosit pentru a crea orice, de la pulovere și accesorii de ultimă generație până la covoare și tapițerie. Fabricat din hainele caprelor Angora, mohair este un material textil moale, asemănător mătasei.

Mohair este o fibră populară, deoarece adaugă putere, căldură și lux oricărui articol. Motivele pentru care aceasta este cea mai bună calitate disponibilă acum sunt: ​​Mohair este extrem de strălucitor și strălucitor, foarte puternic și durabil, ține foarte bine vopseaua, este foarte cald, rămânând ușor, este bun pentru persoanele cu piele sensibilă și cea mai bună parte – nu se sifoneaza.

Eșarfe peste tot

Eșarfele ca accesoriu de îmbrăcăminte exterioară de iarnă sunt întotdeauna potrivite și sunt foarte în stil acum. Du-te mare sau du-te acasă este motto-ul pentru eșarfe în 2023. Stilul tău și cât de orientat spre tendințe ar trebui să determine cât de mare și îndrăzneț ar trebui să mergi cu eșarfele tale

Cele mai bune eșarfe sunt pline de opțiuni aprobate de iarnă. Cu toate acestea, preferatele sunt cele construite cu cașmir pentru o senzație ultra-caldă. Pe lângă opțiunile de cașmir, o eșarfă de tip pătură este, de asemenea, o modalitate excelentă de a împacheta.

Fuste lungi pentru purtare pe tot parcursul zilei

Fustele maxi până la glezne au avut un impact maxim asupra garderobei de zi cu zi. Supermodele precum Gigi Hadid au adoptat tendința oferită de designeri favorabili de îmbrăcăminte de zi precum Khaite și The Row. În timp ce denim maxi se simte ca un nou element de bază pentru primăvară și toamnă, versiunile din lână, catifea sau catifea reprezintă o alternativă bună pentru îmbrăcămintea de iarnă.

Blănuri artificiale

Paltoanele și gulerele de blană artificială sunt o tendință clasică de haine de iarnă, care este mai blândă, mai accesibilă și mai la modă ca niciodată. Ca să nu mai vorbim că ne țin de cald. Nu numai paltoanele, ci și cizmele din blană artificială sunt programate pentru lucruri mari în 2023. Putem vedea deja toate vedetele purtând acești pantofi și făcând acest lucru un mare trend pentru anul acesta.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :