Hit enter after type your search item

Kim Kardashian a aruncat din nou internetul în aer cu apariția ei

Photo 26912074 © Featureflash | Dreamstime.com

Kim Kardashian este cunoscută pentru că mereu își schimbă aspectul și este un cameleon de stil. Cu toate acestea, nimeni nu a anticipat cea mai recentă schimbare de look a lui Kim Kardashian când a participat la nebunia „chav” de marți pe TikTok.

Actrița de realitate, în vârstă de 42 de ani, și-a avut fanii în accese de râs în timp ce și-a pus un corector greu și sprâncene enorme desenate pe față, în încercarea de a-și uzurpa identitatea unui „chav”, termenul britanic pentru gunoiul remorcii.

Kim Kardashian a fost numită „Regina TikTok” după ce și-a dat o „modificare britanică a chav” într-un videoclip plin de umor. „Acesta nu era pe cardul meu de bingo din 2023!” a exclamat ea. Fanii au fost mai uimiți de plecarea lui Kim de la splendoarea ei obișnuită decât de aparentul săpături față de sora ei Kylie Jenner în videoclipul ei, care părea a fi îndreptat către Kylie.

Vedeta Kardashians a câștigat notorietate pe rețelele de socializare după ce a fost etichetată „regina inadvertentă a TikTok”. Pe Twitter, utilizatorii au scris: „Acesta este ultimul lucru la care mă așteptam să-l facă Kim Kardashian pe TikTok”, „Pur și simplu nu pot să cred că Kim Kardashian a făcut TikTok cântând millie-b I’m weeping” și alte declarații similare.

Alții au comentat: „Mor la machiajul Chav recent al lui Kim Kardashian pe care l-a făcut pentru un TikTok” și „Kim Kardashian încearcă să cânte M la B de Millie B, arătând de parcă nu era pe cardul meu de bingo din 2023”.

„Kim Kardashian devine accidental regele TikTok”; Faptul că Kim Kardashian a creat machiaj chav din Marea Britanie pentru TikTok este ceea ce mă face să merg în continuare;

Deși videoclipul lui Kim a fost hilar, este posibil să fi avut o semnificație mai profundă, având în vedere faptul că acum este implicată într-o dispută pe rețelele sociale cu sora ei, Kylie, în vârstă de 25 de ani. Kim a folosit nimeni alta decât Kylie Cosmetics pentru a o ajuta să se îndepărteze de glam-ul ei pentru a crea un aspect de machiaj „sărac”.

Mama a patru copii a început caseta video fără machiaj și un coc făcut din părul ei lung și negru. După ce și-a creat un aspect asemănător blocului prin umplerea sprâncenelor cu un creion negru, Kim și-a amestecat nuanța de fond de ten incorectă pe toată fața ei.

Zona de sub ochi a fost apoi puternic acoperită cu un corector palid, pe care abia l-a dispărut înainte de a se aplica cu o pudră albă. Kim și-a conturat pomeții cu o linie de contur maro închis pe care a făcut-o cu un stick de contur din linia ei KKW Beauty.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :